דלג לתוכן הראשי

בלוג

שמן זרעי המפ כמרכיב למוצרי טיפוח

שמן זרעי קנאביס כמרכיב למוצרי טיפוח

שמן זרעי קנאביס  או "שמן המפ", מיוצר מהזרעים של צמח ההמפ בתהליך של כבישה קרה. השמן לרוב אינו מזוקק. צבעו ירוק שקוף ויש לו טעם אגוזי.

השמן מכיל את כל 21 חומצות האמינו החיוניות, רווי בנוגדי חמצון, ברזל, מגנזיום, מינרלים, ויטמינים שונים וכן אומגה 3 ואומגה 6.

האיזון המדויק בין אומגה 3 ואומגה 6 הופך את השמן למוצר טיפוח חיוני ולאנטיאייג'ינג של הטבע.

שמן המפ אינו מכיל THC שהוא החומר הפסיכואקטיבי הפעיל בצמח הקנאביס ואינו ממסטל

 

רוזמרין במוצרי שיער וטיפוח

רוזמרין במוצרי שיער וטיפוח

רוזמרין הוא צמח ירוק-עד, ריחני, יליד אזור הים התיכון. 

משמש כמרכיב קולינרי, לייצור בשמים ומוצרי טיפוח לעור ולשיער, מעולה לעור יבש, למניעת קשקשים, עוזר לחזק את השורשים ומונע נשירת שיער. (מתאים גם להקרחה שאינה מוסברת– אלופציה אריתריאה)

רוזמרין מוסיף חיוניות וברק לשיער. 

שימוש קבוע בשמן רוזמרין עוזר לעורר את זקיקי השיער. כתוצאה מכך מאמינים, כי הוא מעודד את התחדשות השיער ועוזר לשיער לצמוח חזק ובריא יותר
 

צ'כיה – מעצמה של מוצרי קוסמטיקה מבוססים שמן זרעי המפ

צ'כיה – מעצמה של מוצרי קוסמטיקה מבוססים שמן זרעי המפ

בצ'כיה השתמשו בצמחי מרפא ברפואה ההומאופתית במשך מאות שנים והמסורת נמשכת עד היום.

צמח ההמפ נחשב לתרופה פופולרית מאוד בצ'כיה עד שהחל האיסור על שימוש בקנאביס והמפ באירופה ב- 1938, ובכל זאת גידול וטיפוח צמח הקנאביס וההמפ נותרה חיה וקיימת באזור הכפרי ומרוחק מערים גדולות.

באזורים הכפריים המשיכו לגדל  קנאביס והמפ, שמטרתם היא  ליצור מוצרי קוסמטיקה וטיפוח ותרופות טבעיות להקלה על כאבים.

סגולותיו הרבות של שמפו שמן המפ

סגולותיו הרבות של שמפו שמן המפ

סגולותיו הרפואיות של שמפו שמן המפ טהור:

שמן המפ כאשר מתווסף כמרכיב לשמפו, משחרר לאוויר חומרים חיוניים רבים כמו חומצות אמינו ונוגדי חמצון המסייעים לשמור על שיער חזק ובריא. שמפו שמן המפ מכיל שורה ארוכה של סגולות ייחודיות הכוללות השפעה אנטי דלקתית הזנת לחות לעור הקרקפת ושמירה על שיער בריא וחזק. מעבה ומחזק את השיער בכל חפיפה מחדש, מגביר את זרימת הדם בקרקפת, מסייע במניעת קשקשים ומגביר את צמיחת השיער.

מרבית השמפואים הרגילים מכילים חומרים משמרים, בחלקם ישנה תערובת של ניחוחות, חומרים מייבשים ואפילו רעלים . בהחלט לא דברים שרוצים להביא במגע עם השיער.

ההבדל בין שמן זרעי Hemp ושמן CBD

ההבדל בין שמן זרעי Hemp ושמן CBD

שמן המפ (שם כללי) הולך והופך לחלק בלתי נפרד מחיי צרכנים רבים, ובכל זאת ישנו מידע מטעה שגורם לבלבול בנושא. דבר ראשון שצריך לדעת : לצמח ההמפ סגולות רפואיות בכל רמח אבריו כולל הזרעים שהוא מוציא!

אנשים רבים מתייחסים לשמן CBD ולשמן Hemp כאילו הם אותו שמן וזאת טעות חמורה. צריך להבין שאלו שני שמנים שונים לחלוטין לשניהם תכונות רפואיות מוכחות ושניהם עוזרים לגוף, למוח ולנפש לכל אחד מהם יש את המרכיבים היחודיים שלו.

שמן זרעי המפ האנטי אייג'ינג של הטבע

שמן זרעי המפ האנטי אייג'ינג של הטבע

בעיה שמטרידה את כולנו יותר מההזדקנות עצמה היא שעור הפנים מתחיל להיות חלש, נפול ומקומט. 

קמטים בעור הפנים הם דבר בלתי נמנע ועם השינויים הקיצוניים באורח החיים ובפרמטרים הסביבתיים שמשתנים באופן קיצוני, כמעט בלתי אפשרי לחמוק מאובדן הזוהר הצעיר של עורנו. 

תכירו את שמן זרעי ההמפ – האנטי אייג'ינג של הטבע. לזרעי צמח ההמפ תכונות רבות שיכולות לעזור בתיקון וחידוש תאי העור. 

שמן זרעי המפ נכנס כמרכיב יחסית חדש במוצרי טיפוח וקוסמטיקה. תעשיית הטיפוח והקוסמטיקה מציגה מגוון רחב של מוצרים וטיפולי פנים, כמו מסכות, נוגדי חמצון, טיפולי פנים עמוקים, הזרקות בוטוקס רק כדי לנסות ולהעלים חלק מהקמטים. עם זאת, לרוב לפתרונות אלו יש השפעה לזמן קצר, במקרים מסוימים ישנם גם תופעות לוואי.

מהו תהליך הפקת שמן בכבישה קרה ומה יתרונותיו?

מהו תהליך הפקת שמן בכבישה קרה ומה יתרונותיו?

מה היא כבישה?

כבישה היא תהליך של הפקת שמן מזרעים וחילוץ השמן באמצעות דחיסה והידוק.

מה זה שמן שמיוצר בכבישה קרה?

בכבישה קרה סוחטים את השמן מהזרע בטמפרטורה שלא תעלה על 45 מעלות צלזיוס.

שמן זרעי המפ המרכיב הטבעי לטיפוח העור

שמן זרעי המפ המרכיב הטבעי לטיפוח העור

חלקחם כבר שמעו על שמן זרעי המפ ותכונותיו הרפואיות.

צמח ההמפ הוא צמח נדיר ואדיר אבל לזרעים שלו יש תכונות יחודיות לטיפוח העור והשיער שאין באף צמח אחר בטבע.

כמה קטנים ככה גדולים זרעי המפ מכילים בתוכם מרכיבים חיוניים רבים, כמו חומצה לינולאית, חומצה גמא-לינולאית, ויטמין E, ויטמין D, ויטמין B1 ו- B2 אומגה 3, אומגה 6, חומצות שומן ו21 חומצות אמינו שהעור שלנו זקוק להם להתחדשות הטבעית שלו.

שמן זרעי המפ הוא שמן לא קומדוגני, מה שאומר שהוא לא סותם את נקבוביות העור, תכונותיו האנטי מיקרוביאליות ואנטי דלקתיות הופכות אותו לתוסף תזונה לעור, כזה שאתה שם על העור ולא לוקח כטבליה! שימוש במוצרים המכילים שמן המפ לאורך זמן יגרום לעור להישאר בריא וצעיר!

אין תנאי שירות לחנות זו