דלג לתוכן הראשי

שמן זרעי המפ כמרכיב למוצרי טיפוח

שמן זרעי המפ או "שמן המפ", מיוצר מהזרעים של צמח ההמפ בתהליך של כבישה קרה. השמן לרוב אינו מזוקק. צבעו ירוק שקוף ויש לו טעם אגוזי.

השמן מכיל את כל 21 חומצות האמינו החיוניות, רווי בנוגדי חמצון, ברזל, מגנזיום, מינרלים, ויטמינים שונים וכן אומגה 3 ואומגה 6. 

האיזון המדויק בין אומגה 3 ואומגה 6 הופך את השמן למוצר טיפוח חיוני ולאנטיאייג'ינג של הטבע.
 

שמן המפ אינו מכיל THC שהוא החומר הפסיכואקטיבי הפעיל בצמח הקנאביס ואינו ממסטל

אז תשכחו מכל מה ששמעתם, ולכל הסקפטיים שביניכם – קנאביס כמיצוי בתרכובת קוסמטית עושה קסמים ואינו נועד למסטל.

שנים של מחקר ופיתוח הובילו חברות קוסמטיקה רבות להתחיל לפתח ולייצר מוצרי טיפוח המבוססים על שמן המפ. 
 

הטרנד החדש – מוצרי טיפוח וקוסמטיקה מבוססים על שמן זרעי המפ. 

שמן המפ מתפקד כאנטי-אייג'ינג הטוב ביותר בטבע.

 

* התוכן והמידע באתרנו אינם מהווים חוות דעת רפואית או תחליף רפואי להתייעצות עם רופא. כל מידע רפואי המופיע באתר זה נועד למטרות הסברה בלבד ואסור לשלול בשום דרך ייעוץ רפואי ו / או המלצת טיפול ו / או טיפול תחליפי.

שמן זרעי המפ כמרכיב למוצרי טיפוח

תגובות

אין תנאי שירות לחנות זו